image

Mintavétel egyszerűen, kényelmesen, otthon!

A GÉNKÓDEX™ mintavevő csomagban lévő speciális mintavevő pálca segítségével orvosi segítség nélkül, otthon végezheti el a DNS minta gyűjtését!

GÉNKÓDEX™csomag

Az új GÉNKÓDEX™ csoma egy olyan géntérkép, amely megmutatja a génállományunkban kódolt allergiákat, betegségek kockázatait, függőségeket (alkohol, nikotin stb.), alkalmas gyermekeink genetikai szűrésére, génjeink alapján kiválaszthatóak a megfelelő sportok! A GÉNKÓDEX konkrét genetikai alapokon nyugvó testsúly kontrollal kapcsolatos táplálkozási és életmód akciótervet ad a kezzébe!. LifeGenetics & eXom Kft..

A "KÓDEX írása"

Mintavevő csomag
Megrendelés után Ön egy mintavevő csomagot kap kézhez vagy partnereinktől vagy postai úton, amely tartalmazza a mintavevő csö(vek)et, mintavételi protokollt és válasz borítékot
Mintavétel egyszerűen, otthon
A mintavétel nagyon egyszerű, a műanyag csőből kiveszia a mintavételi pálcát, melynek a végén egy vattaszerű anyag van. A pálcát végiggörgeti a szájpadlása belső felületén és a fogak gmóinál LEGALÁBB EGY PERCIG! ezzel elegendő sejtet gyűjt össze a laborunk számára.
Laborvizsgálatok
Az Ön által küldött mintából a labor szakemberei DNS-t izolálnak, majd molekuláris genetikai módszerekkel meghatározzák a géntérképeket.
Eredmények kiértékelése
Szakembereink kiértékelik és validálják a DNS tesztek eredményeit, majd meghatározzák a genetikai háttér által befolyásolt élettani tényezőket.
GÉNKÓDEX™ elkészítése
A tudományos genetikai kísérletek eredményei és a feltárt összefüggések alapján elkészül az Ön GÉNKÓDEX™-e, mely részletesen elemzi a genetikailag kódolt rizikófaktorokat, csont és izomfelépítést, makro- és mikrotápanyagokból szükséges mennyiségek bevitelét stb..
AKCIÓTERV
Az Ön GÉNKÓDEX™-e az Ön genetikai adottságai alapján személyre szabott akciótervet ad a kezébe, mely pontos útmutatást nyújt egy egészségesebb életmódhoz, magában foglalva a táplálkozási és sportolási szokásokat, allergiák rizikófaktorait stb..

Kiegészítő szolgáltatások